website collation

  fff

Treningstilbud
Vi er en klubb som tilbyr allsidig kampsporttrening innen blant annet Jujutsu, Karate, Kickboxing, Tigers, Fitness, Cross Training, Tricking, Akrobatikk og Fight Safe Selvforsvar. Vi har ca 500 medlemmer og er blant de største kampsportklubbene i Østfold. Her kan du lese mer om vårt varierte treningstilbud. For fullstendig timeplan, se etter timeplan/priser under "Downloads".

Jujutsu
Jujutsu er en gammel japansk selvforsvarskunst. Mykt selvforsvar er en fri oversettelse av jujutsu, der ju betyr myk/føyelig eller ettergiven og jutsu betyr kunst eller teknikk. Jujutsu inneholder teknikker med kast, fellinger, frigjøringer.
Les mer

Karate
Karate består av slag, spark, blokkeringer og nedfellinger. Man kan konkurrere i både kumite (kamp) og kata (teknikkmønster mot tenkte motstandere), eller kun trene for mosjonens skyld. Den stilart vi trener heter Wado Ryu, som betyr Fredens vei.
Les mer

Kickboxing
Kickboxing er en kombinasjon av boksing (armteknikk) og karate (beinteknikk) og er en treningsform som har blitt svært populær den siste tiden. Kickboxing hos oss deles inn i Lettkontakt og Semikontakt Kickboxing samt Musical Forms.
Les mer

Tigers (Little Tigers / Mini Tigers51
)
Little Tigers / Mini Tigers er våre lekepartier for barn i alderen 4-7 år. Barna utvikler grovmotoriske ferdigheter samtidig som de øver seg på å samarbeide, å resepektere andre samt å motta beskjeder i en gruppe. Hovedinstruktør på denne gruppen er selveste Tigergutt fra Hundremeterskogen.
Les mer

FitnessFitness (Fit-2-Kick / Fritrening / Styrketrening)
Vi tilbyr Fitness-timer inspirert av cross training, kampsport og funksjonell styrke- og kondisjonstrening. Ved hjelp av enkle redskap og drivende musikk får du trent hele kroppen svært effektivt. Dessuten er det veldig gøy! I tillegg har vi egen avdeling for fritrening og styrketrening.
Les mer

Demoteamdemoteam2 / Tricking / Akrobatikk
Vårt oppvisningsteam holder høy internasjonal standard og våre beste utøvere kjemper hele tiden om en plass på dette teamet. I 2010 tok noen av våre yngste utøvere fra demoteamet sølv i NM i kampkunst.
Vi tilbyr også en åpen time innen akrobatikk / tricking med egen turntrener for de som er interessert i dette.
Les mer

Bli medlem

blimedlem

Aktivitetskalender

calendar

Samarbeidspartnere

Logo antidoping.noProzo logo web
Fighter logosportsclubsarpsborg web

 

   Sentrum Kampsport Klubb - Sarpsborg, Vestengveien 40, 1725 SARPSBORG / Telefon resepsjon: 69 12 01 01 / E-post: post@sentrumkampsport.com